Chicken Curry
Lær å lage curry på ‘restaurant-måten’. Har du inne basisen på fremgangsmåten kan du begynne å variere og finne ‘din’ variant. Her en variant med kylling, som ligner litt på Chicken Tikka. På en ganske rask måte lager du en curry slik de gjør det på indiske restauranter.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 20 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Burrito med Superkokkens hjemmelagede kjøttfyll
En god hjemmelaget Burrito, med fyll av krydret kjøttdeig og sprø grønnsaker.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 15 September 2011 Ingen Kommentarer
Indiske kjøttboller i curry
Meatball Curry er verdt både tiden og arbeidet. Servert med raita, ris og papad blir det som om man var på indisk restaurant. Sausen er slik Pat Chapman – grunnleggeren av The Curry Club – lager sine ‘restaurant curries’.
Lørdag, 23 Juli 2011 1 Kommentar