Skreisesongen er ennå ikke slutt
Årets skreisesong har vært eventyrlig. Superkokken spiser Skrei-mølje så lenge han kan.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 29 Mars 2012 Ingen Kommentarer
Møte med Mennesker på Matfestival. Flatbrød-damene
Skreppa drives av tre svært allsidige, driftige og humørfylte damer fra Morgedal. Lørdag møtte vi to av dem og det gode flatbrødet deres. Til å lage deigen benyttet de seg av økologisk grovmel. På messen var de i full aktivitet – de multitasket: bakte, kjevlet og stekte – lo og snakket i et forrykende tempo.
Vi smakte og likte både flatbrødet og tyttebær-rømmen! Hjemme hos Superkokken vil dette flatbrødet være perfekt tilbehør til småretter, fiskeretter og kanskje som en erstatter for kveldens brødskive.
Søndag, 29 Mai 2011 1 Kommentar