Mest lest på Superkokken.no i januar


Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i januar.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 30 Januar 2015   Ingen Kommentarer

Mest lest på Superkokken.no i mars


Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i mars.
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 1 April 2014   Ingen Kommentarer

Mest lest på Superkokken.no i februar


Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i februar.
[LES VIDERE… →]

Lørdag, 1 Mars 2014   Ingen Kommentarer

Mest lest på Superkokken.no i desember


Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i desember.
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 1 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Mest lest på Superkokken.no i Juni


Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i Juni.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 2 Juli 2012   Ingen Kommentarer

Mest lest på Superkokken.no i April


Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i April.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 4 Mai 2012   Ingen Kommentarer

Mest lest på Superkokken.no i November


Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i November.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 1 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Ferske hjemmelagde pølser, Luganighetta


Pølser slik de lages i Italia og Ticino i Sveits. Smaken varierer fra pølsemaker til pølsemaker. Felles er at denne typen pølse kveiles opp og legges på grillen eller panna. Her følger en standard oppskrift:

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 20 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Ferske hjemmelagde pølser m/fennikel og chili


Genuine italienske pølser med en aning pikant smak og litt sødme av fennikelfrø. Uovertruffen på grillen!

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 19 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Ferske hjemmelagde pølser


Den beste grunnen å lære å lage pølser selv, er at i Norge får du faktisk ikke kjøpt ferske pølser i butikken. Et hederlig unntak er Idsøe i Stavanger. Ellers er det meste av pølser her til lands enten kokte eller røkte, farsebaserte og utspedde ting som man ikke helt vet hva de inneholder. Her er en liten guide og oppskrift hvordan du kan lage ferske pølser som virkelig er ferske, og smaker som pølser skal smake.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 18 Juli 2011   1 Kommentar

Side 1 av 11