Mest lest på Superkokken.no i januar
Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i januar.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 30 Januar 2015 Ingen Kommentarer
Mest lest på Superkokken.no i mars
Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i mars.
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 1 April 2014 Ingen Kommentarer
Mest lest på Superkokken.no i februar
Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i februar.
[LES VIDERE… →]
Lørdag, 1 Mars 2014 Ingen Kommentarer
Mest lest på Superkokken.no i desember
Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i desember.
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 1 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Mest lest på Superkokken.no i Juni
Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i Juni.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 2 Juli 2012 Ingen Kommentarer
Mest lest på Superkokken.no i April
Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i April.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 4 Mai 2012 Ingen Kommentarer
Mest lest på Superkokken.no i November
Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i November.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 1 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Ferske hjemmelagde pølser, Luganighetta
Pølser slik de lages i Italia og Ticino i Sveits. Smaken varierer fra pølsemaker til pølsemaker. Felles er at denne typen pølse kveiles opp og legges på grillen eller panna. Her følger en standard oppskrift:
Onsdag, 20 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Ferske hjemmelagde pølser m/fennikel og chili
Genuine italienske pølser med en aning pikant smak og litt sødme av fennikelfrø. Uovertruffen på grillen!
Tirsdag, 19 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Ferske hjemmelagde pølser
Den beste grunnen å lære å lage pølser selv, er at i Norge får du faktisk ikke kjøpt ferske pølser i butikken. Et hederlig unntak er Idsøe i Stavanger. Ellers er det meste av pølser her til lands enten kokte eller røkte, farsebaserte og utspedde ting som man ikke helt vet hva de inneholder. Her er en liten guide og oppskrift hvordan du kan lage ferske pølser som virkelig er ferske, og smaker som pølser skal smake.
Mandag, 18 Juli 2011 1 Kommentar