Fritert fjellørret i grønnsak vinaigre


Dette er en klassisk oppskrift på bondekost fra Italia ‘Pesce in Carpione’. Ulike typer småfisk brukes; sardiner, ørret samt en som heter Alborelle. [LES VIDERE… →]

Mandag, 8 August 2011   Ingen Kommentarer

Tørkede tomater i olje


Tørkede tomater som du selv legger ned i olje kan anbefales. Hører selvsagt hjemme som forrett (antipasto), og som småspise til velkomstdrinken. Det er jo også en fantastisk oppmerksomhet å ta med seg når man er innbudt til middag.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 13 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Jordskokker


Jordskokken har med sin svakt søtlige nøttesmak blitt en populær grønnsak også her i landet. Et godt tips til tilberedning er at du legger den i en skål med vann og skrubber den i stedet for å skrelle den knudrete roten. Den blir fort brun, så tilsett litt sitron i vannet slik at du unngår det. Jodskokker smaker god som råkost sammen med litt god eddik.

Verdens beste chips:
Skjær jordskokkene i løvtynne skiver og friter dem. Ha på salt og vips så har du verdens beste chips!

Mandag, 23 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Side 2 av 212