Pasta med laks


Her er pastaretten ingen takker nei til. Selv ikke kokken fordi den er så lett å lage

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 23 Mai 2012   Ingen Kommentarer

Stekt ørret


Stekt ørret er fort gjort å lage;
[LES VIDERE… →]

Mandag, 14 Mai 2012   Ingen Kommentarer

Hønsefrikassé


Sprengt høns – kokt med rotgrønnsaker og servert med rotstappe og dillsaus av kokekraft.
En gammel norsk tradisjon vekket til live igjen: Saftig, mørt og smakfullt. Superkokkens alternativ til jul- og nyttårsfeiringens dans rundt kalkunen.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 12 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Omelettrullader med rogn og røykelaks


 

Omelett servert med laks og rogn er vanskelig å takke nei til!
Den smaker godt og ser delikat ut for øyet. I likhet med mange av de andre av Superkokkens småretter, er denne oppskriften fin som matpakke-mat. Når du først er igang med å lage omeletten, hvorfor ikke lage to – så er du ferdig med lunsjen(e) til neste dag.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 23 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Eggesalat


Denne salaten er  perfekt fyll til baguetter, pålegg til rugbrød og som den lille ekstra-matpakken. Eggesalaten kan også serveres med en frisk salat og utgjør også da et godt lite måltid.

Bruker du den som forrett, kan du fylle litt av salaten i en halv avocado – så er du tidsriktig retro og rett tilbake til 80-tallet.

3 hardkokte egg
1,5 dl cremé fraiche eller tykk yoghurt
2 dl kyllingkjøtt
1/2 dl erter
Karry, salt og pepper

Finhakk de hardkokte eggene og bland dem sammen med laks og agurk. Tilsett krydder før du blander det hele med yoghurt eller cremé fraiche.

Mandag, 23 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Side 1 av 11