Pasta med laks
Her er pastaretten ingen takker nei til. Selv ikke kokken fordi den er så lett å lage
Onsdag, 23 Mai 2012 Ingen Kommentarer
Stekt ørret
Stekt ørret er fort gjort å lage;
[LES VIDERE… →]
Mandag, 14 Mai 2012 Ingen Kommentarer
Hønsefrikassé
Sprengt høns – kokt med rotgrønnsaker og servert med rotstappe og dillsaus av kokekraft.
En gammel norsk tradisjon vekket til live igjen: Saftig, mørt og smakfullt. Superkokkens alternativ til jul- og nyttårsfeiringens dans rundt kalkunen.
Mandag, 12 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Omelettrullader med rogn og røykelaks
Omelett servert med laks og rogn er vanskelig å takke nei til!
Den smaker godt og ser delikat ut for øyet. I likhet med mange av de andre av Superkokkens småretter, er denne oppskriften fin som matpakke-mat. Når du først er igang med å lage omeletten, hvorfor ikke lage to – så er du ferdig med lunsjen(e) til neste dag.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 23 Mai 2011 Ingen Kommentarer
Eggesalat
Denne salaten er perfekt fyll til baguetter, pålegg til rugbrød og som den lille ekstra-matpakken. Eggesalaten kan også serveres med en frisk salat og utgjør også da et godt lite måltid.
Bruker du den som forrett, kan du fylle litt av salaten i en halv avocado – så er du tidsriktig retro og rett tilbake til 80-tallet.
3 hardkokte egg
1,5 dl cremé fraiche eller tykk yoghurt
2 dl kyllingkjøtt
1/2 dl erter
Karry, salt og pepper
Finhakk de hardkokte eggene og bland dem sammen med laks og agurk. Tilsett krydder før du blander det hele med yoghurt eller cremé fraiche.
Mandag, 23 Mai 2011 Ingen Kommentarer