Julemarengs med dadler


Dadler er julesaker! Passer for en søt pause med eller uten portvin i glasset. Disse kakene får du i enkelte regioner både Italia og Frankrike som julekaker, men egentlig kan du spise dem nårsomhelst og sammen med hvem-som-helst. Pass opp – marengs er lettere å lage når luftfuktigheten er lav! Som du ser – disse kunne vært mer fluffy og mindre brun, men fordi de ble laget under uværet i november, ja – så ble de slik.
[LES VIDERE… →]

Lørdag, 3 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Julebrød med masse godt i


Julebrød kan krydres og tilsettes alt hva hjertet begjærer. Fritt fra Tara Smak har jeg laget min fornorskede variant av Julekake fra Argentina. Her er Superkokkens begjær hva angår julebrød;

[LES VIDERE… →]

Fredag, 2 Desember 2011   2 Kommentarer

Side 1 av 11