Sterk mangosaus
Denne mangosausen passer perfekt både til kylling og svin. Den passer også utmerket som tilbehør til ulike tapasretter.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 6 Februar 2014 Ingen Kommentarer
Wokstekt kylling med sterk sur-søt saus
Kylling i sur-søt saus er en ok rett å by familie og venner på.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 11 Februar 2013 Ingen Kommentarer
Stekt kveite med asiatisk saus
Gi kveitemiddagen en piff med en frisk og asiatisk-inspirert saus. Denne sausen passer ypperlig og gir den mektige fisken et smaksmessig løft.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 8 Februar 2013 Ingen Kommentarer
Antipasti
Den beste tomat- og chilitapenaden lager du selv. Enkelt og greit.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 1 Februar 2013 Ingen Kommentarer
Pasta med Luganighetta
Baker og mesterkokk Paolo Fontana slår til igjen med en hot og smakfull pastarett. Han bruker kjøtt fra Luganighetta-pølser. Disse pølsene får du ikke tak i i Norge, så her kommer en variant som du enkelt kan lage selv – malt svinekjøtt og tilsvarende krydder. Buon Appetito!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 28 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Gulash-suppe
Gulash-suppe er en suppe, ikke en gryterett. Til tross for det, egner den seg godt som egen middagsrett.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 14 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Kål
En fantastisk smakfull og enkel høstrett av kål og svinekjøtt.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 23 November 2012 Ingen Kommentarer
Blåskjellsuppe
Her er forslag til den gode fredagsmiddagen når kvoten for Taco er oppfylt! Det er så enkelt, og så smakfullt – både for store og små.
Fredag, 25 Mai 2012 Ingen Kommentarer
Chicken Curry
Lær å lage curry på ‘restaurant-måten’. Har du inne basisen på fremgangsmåten kan du begynne å variere og finne ‘din’ variant. Her en variant med kylling, som ligner litt på Chicken Tikka. På en ganske rask måte lager du en curry slik de gjør det på indiske restauranter.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 20 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Kyllingkjøttboller med chili
Disse smakfulle kyllingkjøttbollene kan du servere som en tapasrett, forrett eller hovedrett.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 12 Januar 2012 Ingen Kommentarer