Ansjos med sitron
Fingermat for den som er begeistret for ansjos – og den som ikke har smakt det før!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 10 September 2012 2 Kommentarer
Rasta-Pasta
Har du ikke noe i kjøleskapet? Joda – let og du finner. Litt oliven, ansjos, en boks tunfisk, kapers, hvitløk – og du er i mål!
Mandag, 12 September 2011 Ingen Kommentarer
Tørkede tomater i olje
Tørkede tomater som du selv legger ned i olje kan anbefales. Hører selvsagt hjemme som forrett (antipasto), og som småspise til velkomstdrinken. Det er jo også en fantastisk oppmerksomhet å ta med seg når man er innbudt til middag.
Onsdag, 13 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Orecchiette med broccoli
Broccoli, ansjos og hviløk er fantastisk sammen, og er en klassisk kombinasjon med Orecchiette. Pastaen har sitt navn etter øre = ore, da den har form som små ører. Opprinnelig stammer den fra Puglia i Sør-Italia. Om smakfullhet og eleganse kan kobles med enkelhet, er det denne pastaretten.
Tirsdag, 28 Juni 2011 3 Kommentarer
Kalveskiver med tunfisksaus – ‘Vitello tonnato’
En fantastisk lett og smakfull forrett, eller hovedrett – alt ettersom. Passer perfekt som sommermat, på en buffét, eller ta frem som en snack. Den tar litt tid å lage – men det er det verdt! [LES VIDERE… →]
Mandag, 20 Juni 2011 Ingen Kommentarer