Gretes tørrfisk i form fra Ancona – Stoccafisso all’Anconetana


Tørrfisk - Stoccafisso

Tørrfisk i form – så godt at dobbel porsjon er påkrevd!

[LES VIDERE… →]

Søndag, 31 Mai 2015   Ingen Kommentarer

Bakt rødbet-salat


rødbeter2

Bakte rødbeter smaker godt til det meste. Vi bruker den gjerne til fisk som spekesild, matjesild, på smørbrød og til ulike forretter. [LES VIDERE… →]

Mandag, 28 April 2014   Ingen Kommentarer

Wienersnitzel


Klassisk Wienersnitzel – sprø på yttersiden – saftig og smakfull på innsiden
[LES VIDERE… →]

Fredag, 8 November 2013   5 Kommentarer

Linguine med tomtatsaus


Pasta med delikat tomatsaus av purerte grønnsaker. Lett og perfekt forrett til en større middag.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 22 Desember 2011   2 Kommentarer

Pizza med ansjos og kapers


Smak av Napoli – en av Superkokkens favoritter når det gjelder Pizza. Gjort på fersk mozzarella, gode kapers og skikkelige ansjos – kan fredagstacos’en gå hjem og legge seg!

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 30 August 2011   2 Kommentarer

Superkokkens kveldsmat


Rugbrød med paté og sild, oliven og tørkede tomater, egg og ansjos.

Søndag, 7 August 2011   Ingen Kommentarer

Calzone


Som en vanlig pizza – kanskje enda mer anvendelig – til kveldkos, enkel å ta med på tur i skogen, på picnic, i baklomma på sykkelskjorta, som bilmat, til buffet ….og så er det spennende for gjestene; hva er inni….

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 5 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Kalveskiver med tunfisksaus – ‘Vitello tonnato’


En fantastisk lett og smakfull forrett, eller hovedrett – alt ettersom. Passer perfekt som sommermat, på en buffét, eller ta frem som en snack. Den tar litt tid å lage – men det er det verdt! [LES VIDERE… →]

Mandag, 20 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Spaghetti alla Strombolana


Her gir hvitløk, oliven, kapers, chili og salte ansjos sammen en litt annerledes, men utrolig spennende og smakssterk spaghetti! Opprinnelig fra Stromboli ved Sicilia, der rosmarinhekkene er 1,5 m høye, og kapersen vokser seg store som druer. Vær litt nøye på hvilken ansjos du bruker. Den skal nemlig være – sì ….. italiano. Mer om det nedenfor [LES VIDERE… →]

Torsdag, 9 Juni 2011   2 Kommentarer

Ansjos – litt om rensing og anvendelighet


Superkokken elsker ansjos fra Italia og Sicilia, og synes de aller, aller beste er de som er hermetisk nedlagt i salt. Det er i prinsippet speket ansjos, og lages og preserveres i grunnen på samme måte som Spekesild, og Spekelaks – som fremdeles gjøres i Norge noen plasserer.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 9 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Side 1 av 212