Sterk mangosaus
Denne mangosausen passer perfekt både til kylling og svin. Den passer også utmerket som tilbehør til ulike tapasretter.
Ingredienser
8 ss mangochutney
3,5 ss Akasiehonning
1-1/2 rød chili, finhakket
6 ss olivenolje
1 ts paprikapulver
Fremgangsmåte
Denne er veldig enkel å lage. Alt du trenger å gjøre er å røre sammen ingrediensene, så er sausen klar.
Det er viktig å smake på sausen før du serverer den, slik at du får den slik du foretrekker den. Noen liker den sterkere enn andre.
Den kan fint lages dagen før og stå over natten i kjøleskapet.
Stikkord:
akasiehonning, chili, honning, mango, mangochutney, Olivenolje, paprikapulver, tapas, tapasrett
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar