Spinatsuppe

Sulten Superkokk har 30 minutter på seg til å lage mat og spise før han må dra – hva gjør han? Lager spinatsuppe!

Ingredienser:

Olivenolje
1/2 løk, finhakket
En stor boks hermetisk spinat
3/4 – 1 l kraft, eller grønnsakbuljong
Salt
Pepper

Fremgangsmåte:

Varm opp olivenolje i en kasserolle. Tilsett løk og la det bli gjennomsiktig.
Ha i all spinaten og la det koke mykt, ca 5 minutter.
Tilsett kraft eller vann og buljong, og la det koke 5 minutter.
Bruk stavmikser og purér suppen inntil den får konsistensen du ønsker.
Smak til salt og pepper.


Stikkord:
, , , , , ,


Del med andre:

2 kommentarer

1 ribbefett { 09.09.11, Kl: 19:40 }

og hvor får man kjøpt pinnekjøtt nå? er ikke en butikk i Oslo eller omegn som jeg har funnet som selger herligheten

2 Superkokken { 09.09.11, Kl: 22:28 }

Vanlig pinnekjøtt er nok sesongvare. Det finnes imidlertid marinert pinnekjøtt i Meny-butikkene som er vakuumpakket. Var ihvertfall å få tak i for noen uker tilbake. Ypperlig på grillen! Skal se om vi ikke får opp en oppskrift og noen bilder av det ganske snart. Stay tuned.
Med vennlig hilsen
Superkokken

Legg til en kommentar