Spaghetti med Gorgonzola og Spinat
Dette er en enkel oppskrift på en klassisk spaghettirett med Gorgonzola og spinat, en flott kombinasjon. Tar bare rundt 15 minutter å lage.
Ingredienser (til 3-4)
250g babyspinat, renskåret
400g spaghetti
salt og pepper
30g smør
120g Gorgonzola ost i terninger
90ml melk
Fremgangsmåte
Sett spaghetti på kok.
Vask babyspinaten og legg den i en stor stekepanne over middels varme med kun vannet som har klamret seg til bladene som fuktighet. Rør i 2-3 minutter til spinaten «smelter».
Tilsett smør, melk og Gorgonzola ost i terninger til babyspinaten og rør til osten har smeltet.
Hvis du liker Gorgonzola, kan du gjerne bruke mer av den i sausen.
Tilsett salt og nykvernet sort pepper, om det trengs. Tilsett den kokte spaghettien og bland den godt inn i sausen.
Serveres på varme tallerkener og nytes! Boun appetito!
Stikkord:
babyspinat, Gorgonzola, melk, ost, Pepper, salt, Smør, Spaghetti, stekepanne
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar