Soppanne med bacon
Sopp-Anne, Soppane eller Sopp-panne – samme det, prøv denne med ferske kantareller og sprøstekt bacon.
Ingredienser:
6 dl fersk sopp
1 ss smør
1 ss olivenolje
1 løk, finhakket
2 hvitløkfedd, finhakket
4-5 ss bladpersille, hakket
200 g sprøstekt bacon i biter
Varm opp og smør i en stekepanne på medium varme. Tilsett løken og la den bli gylden og gjennomsiktig.
Skru opp varmen og tilsett soppen. Ikke ha for mye i pannen,da den lett vil begynne å koke. Stek heller litt om gangen.
Mot slutten tilsettes bacon, og vend inn hakketbladpersille.
Server som en forrett til et større måltid, som en egen liten rett eller kveldssnack med eller uten brød, eller prøv den som bruschetta.
Stikkord:
Bacon, bladpersille, hvitløkfedd, løk, Olivenolje, Smør, sopp
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar