Pølser med squash
Squash-stuing kan du servere til mange kjøtt- og fiskeretter, her får du den som akkompagnement til pølser.
Ingredienser:
Pølser – så mange som du orker
2ss olje
1 squash
2 hvitløkfedd, finhakket
1 tomat, flådd, stenfri og hakket i små biter
1-2 ss hakket bladpersille
Fremgangsmåte:
Skjær squashen i så tynne skiver du får til, bruk en mandolin eller ostehøvel.
Varm opp olje i en gryte og la hvitløken bli gylden. Legg deretter i squash-skivene og rør om. Tilsett tomatene og la det småkoke under stadig omrøring i 30-40 minutter eller til squashen er blitt nærmest til en puré eller mos. Avslutt med å røre inn hakket persille.
Stek eller kok pølser – alt etter hva du liker best. Superkokken foretrekker sine egne hjemmelagde pølser.
Stikkord:
bladpersille, hjemmelagde pølser, Hvitløk, olje, pølser, squash, tomat
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar