Pølser med squash

Squash-stuing kan du servere til mange kjøtt- og fiskeretter, her får du den som akkompagnement til pølser.

Ingredienser:

Pølser – så mange som du orker
2ss olje
1 squash
2 hvitløkfedd, finhakket
1 tomat, flådd, stenfri og hakket i små biter
1-2 ss hakket bladpersille

Fremgangsmåte:

Skjær squashen i så tynne skiver du får til, bruk en mandolin eller ostehøvel.

Varm opp olje i en gryte og la hvitløken bli gylden. Legg deretter i squash-skivene og rør om. Tilsett tomatene og la det småkoke under stadig omrøring i 30-40 minutter eller til squashen er blitt nærmest til en puré eller mos. Avslutt med å røre inn hakket persille.

Stek eller kok pølser – alt etter hva du liker best. Superkokken foretrekker sine egne hjemmelagde pølser.


Stikkord:
, , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar