Penne med sopp

Sopp og pasta er en deilig kombinasjon, og her kan du bruke både tørket sopp fra årets sopptur eller ferske. Begge deler smaker fortreffelig.

Ingredienser:

olje
½ løk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
1 boks tomat
sopp
salt
pepper
50 g parmesan, raspet
500 g pasta

Fremgangsmåte:

Varm opp oljen i en kasserolle og sautér løk, tilsett hvitløk. La det surre noen minutter. Tilsett tomat og la det hele koke opp mens du moser tomatene i kasserollen. Tilsett sopp. La det hele småputre i 20-30 minutter, eller til oljen stiger opp og sausen er ferdig. Smak til med salt og pepper.

Pasta kokes al dente og blandes med soppsausen.

Serveres rykende varm.


Stikkord:
, , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar