Pasta med blåmuggost

En utrolig rask måte (5 minutter tok det) å lage denne pasta-retten. Superkokken prøvde denne gang med en smørbar variant av blåmuggost til erstatning for Gorgonzola. Det ble velsmakende!

Ingredienser til to:

250 g pasta. Brukte her en hjemmelaget type med egg som kun har 3 minutters koketid
Olje
Salt
Svart pepper
I beger smørbar blåmuggost (Tine), piskes opp med en
Fløteskvett
Parmesan

Kok opp rikelig med vann, tilsett salt og kok pastaen til den er al dente.
Hell ut vannet. Ikke press hver dråpe vann fra pastaen. Det er bare fint at det er litt vann igjen, pastaen trekker det fort til seg, noe som gjør den smidig.

Ha pastaen i en stor varm bolle, tilsett litt olivenolje slik at den ikke kleber seg, rør rundt og tilsett deretter osten. Rør godt rundt og ha deretter i en håndfull raspet parmesan, som også blandes godt i.

Smak eventuelt til med salt, og litt grovkvernet svart pepper.

Ha i tallerkener og server!


Stikkord:
, , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar