Pølser og potet
Superkokkens pølsekveld med stekte poteter.
Ingredienser:
6 poteter
1 ss olje
1 ss smør
Små røkte pølser
1 liten løk, finhakket
Salt
Pepper
Salatblader
Eddik og olje
Del potetene i 4 og kok dem til de er nesten gjennomkokte, men fremdeles harde.
Varm opp smør og olje i en stor stekepanne, og stek løken til den blir blank.
Tilsett potetene, og stek dem til de begynner å bli pent brune. vend dem av og til i pannen. Tilsett salt og pepper, og alle pølsene og la de bli brune i pannen.
Legg på tallerkener med friske salatsalatblader (eller det du måtte ha) dynket i en dash med eddik og olje.
Stikkord:
eddik, løk, olje, Pepper, poteter, røkte pølser, salat, salt, Smør
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar