Omelettrullader med rogn og røykelaks
Omelett servert med laks og rogn er vanskelig å takke nei til!
Den smaker godt og ser delikat ut for øyet. I likhet med mange av de andre av Superkokkens småretter, er denne oppskriften fin som matpakke-mat. Når du først er igang med å lage omeletten, hvorfor ikke lage to – så er du ferdig med lunsjen(e) til neste dag.
Omelett:
6 egg
Salt og pepper
Smør
Visp eggene og tilsett salt og pepper.
Stek omeletten i smør. Røren er nok til fire tynne omeletter.
Fyll:
50 gr rogn
200 gr laks
50 gr spinat
1 eske kremost
2 ts sitronsaft
Dill
Rør sammen ost og sitronsaft, tilsett krydder og finhakket dill. Legg laks og rogn på omelettene. Fordel osten over laksen og rull sammen omeletten. Omelettene deles inn i passelige serveringsbiter, ca 3 cm.
Passer perfekt til et glass hvitvin før maten serveres.
Stikkord:
dill, Egg, kremost, laks, Pepper, rogn, salt, sitronsaft, Smør, spinat
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar