Nakkekoteletter

Koteletter smaker godt på grillen. Disse kan du selvsagt også tilberede i stekepannen. Nakkekoteletter smaker godt med en bit av Chorizopølse, fordi den er pikant i smaken. Topp det hele med en liten ostebit.  Begge delene tilfører det lille ekstra til kotelettene.

6 store nakkekoteletter – litt fett sørger for at de smaker ekstra godt og blir saftigere ved grilling
12 skiver chorizopølse
Hvit geitost

Grill kotelettene og chorizoskivene på en side. Snu kotelettene og legg pølsebitene og osteskivene på toppen slik at osten smelter.

Serveres med salat og ferskt brød.


Stikkord:
, ,


Del med andre:

2 kommentarer

1 Torill Brubakk { 16.06.11, Kl: 11:25 }

Hei Superkokken :) har du oppskrift på et brød som passer til grillmat?

2 Superkokken { 16.06.11, Kl: 12:12 }

Hei Torill. Har akkurat nå lagt ut en oppskrift på en enkel loff på bloggen. Du må være tankeleser! Brødet ble spist til grillmat sist helg. Jeg synes det passet bra. Hvilket brød som passer til grillmat er nok veldig avhengig av smak og behag. Loffen på bloggen er ganske nøytral i smak, slik at den skulle passe til mange forskjellige typer grillmat. Så kan du jo variere hva du har i brødet hver gang du lager det; urter, oliven, nøtter osv. Og ønsker du en litt crispy hard skorpe som italienske og franske brød har; sett ovnen på full guffe under oppsyn de siste minuttene – ta det ut når du synes det ser bra ut.
Lykke til med brødet. Hører gjerne fra deg.

Legg til en kommentar