Mest lest på Superkokken.no i Oktober
Bedre sent enn aldri… Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i Oktober.
Først ut i serien ‘tradisjonelle retter i ny vri’ er Superkokkens fårikål. For deg som ikke synes at fårikål er det beste i verden – prøv denne og du blir garantert fornøyd.
Hva er mer sommer enn selvfanget kokt krabbe! Hvordan koke og hvilket tilbehør.
Ragù er Bolognese saus, og brukes til mange typer pasta; Tagliatelle, spaghetti, fettucine, papardelle osv osv. Her følger oppskriften på det som regnes den originale Ragù – denne gang sammen med lasagne.
Denne er tatt fra Hellstrøms bok ‘Enkelt & Perfekt’. Simplethen Superkokkens yndlingsomelett. Til frokost lunch, eller kvelds. Passer flott til spekeskinke, salame og sprøtt grovt landbrød og smør.
Vegard var ikke gamle karen da han begynte å lage mat og lage kaker. I marineuniform får han for tiden det meste servert. Når han raskt vil slå sammen en kake – da går han i butikken og kjøper en pakke med Oreo kjeks.
Stikkord:
fårikål, fettucine, Hellstrøm, hummer, kaker, kjeks, krabbe, lasagne, oktober, omelett, Oreo, papardelle, Ragù, Spaghetti, tagliatelle, Vegard
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar