Mest lest på Superkokken.no i November

Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i November.

1. Omelett à la Hellstrøm

Denne er tatt fra Hellstrøms bok ‘Enkelt & Perfekt’. Simplethen Superkokkens yndlingsomelett. Til frokost lunch, eller kvelds. Passer flott til spekeskinke, salame og sprøtt grovt landbrød og smør.

2. Ferske hjemmelagde pølser

Den beste grunnen å lære å lage pølser selv, er at i Norge får du faktisk ikke kjøpt ferske pølser i butikken. Et hederlig unntak er Idsøe i Stavanger. Ellers er det meste av pølser her til lands enten kokte eller røkte, farsebaserte og utspedde ting som man ikke helt vet hva de inneholder. Her er en liten guide og oppskrift hvordan du kan lage ferske pølser som virkelig er ferske, og smaker som pølser skal smake.

3. Krabbe og hummer

Hva er mer sommer enn selvfanget kokt krabbe! Hvordan koke og hvilket tilbehør.

4. Superkokkens Fårikål

Først ut i serien ‘tradisjonelle retter i ny vri’ er Superkokkens fårikål. For deg som ikke synes at fårikål er det beste i verden – prøv denne og du blir garantert fornøyd.

5. Vegards Oreo Dream Cake

Vegard var ikke gamle karen da han begynte å lage mat og lage kaker. I marineuniform får han for tiden det meste servert. Når han raskt vil slå sammen en kake – da går han i butikken og kjøper en pakke med Oreo kjeks.


Stikkord:
, , , , , , , , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar