Mest lest på Superkokken.no i mars

Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i mars.

1. Vaniljekake

Dette er en kake som er enkel å lage, den kan gjerne fryses, og er perfekt til å servere hvis du får overraskende besøk.

2. Ferske hjemmelagde pølser

Den beste grunnen å lære å lage pølser selv, er at i Norge får du faktisk ikke kjøpt ferske pølser i butikken. Et hederlig unntak er Idsøe i Stavanger. Ellers er det meste av pølser her til lands enten kokte eller røkte, farsebaserte og utspedde ting som man ikke helt vet hva de inneholder. Her er en liten guide og oppskrift hvordan du kan lage ferske pølser som virkelig er ferske, og smaker som pølser skal smake.

3. Blomkålgrateng med bacon

Blomkålgrateng lager du med eller uten bacon – det spørs bare hva du skal bruke den til. Som rett på egenhånd tilsetter du litt bacon, som tilbehør til kjøtt lager du den uten bacon.

4. Cajun Kyllingpasta

Cajun Kyllingpasta

Dette er en delikat og smakfull pastarett med kylling, grønnsaker og masse krydder. Denne retten kan se vanskelig ut å lage, men er egentlig veldig enkel.

5. Kyllingfilet fylt med brie og timian og surret i Serranoskinke

Enkel kyllingrett som er rask og tilberede hvis du plutselig finner ut at du vil grille.

Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré med timian og hvitløk eller du kan ta en titt i vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon.


Stikkord:
, , , , , , , , , , , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar