Mest lest på Superkokken.no i Juni
Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i Juni.
1. Chicken Tikka
Grillsesongen er i gang! Saftige biter av Tandoori-grillet kylling med en forfriskende salat. Hvorfor må du starte dagen før?
Denne er tatt fra Hellstrøms bok ‘Enkelt & Perfekt’. Simplethen Superkokkens yndlingsomelett. Til frokost, lunch, eller kvelds. Passer flott til spekeskinke, salame og sprøtt grovt landbrød og smør.
Her er forslag til den gode fredagsmiddagen når kvoten for Taco er oppfylt! Det er så enkelt, og så smakfullt – både for store og små.
Den beste grunnen å lære å lage pølser selv, er at i Norge får du faktisk ikke kjøpt ferske pølser i butikken. Et hederlig unntak er Idsøe i Stavanger. Ellers er det meste av pølser her til lands enten kokte eller røkte, farsebaserte og utspedde ting som man ikke helt vet hva de inneholder. Her er en liten guide og oppskrift hvordan du kan lage ferske pølser som virkelig er ferske, og smaker som pølser skal smake.
Paolo, vår bakermester fra Morbio Superiore, Ticino, lager denne kaken nå når det bugner av bær og frukt. Når gjestene får satt tennene i denne – da er du skogsbærkakens konge, …. eller dronning.
Stikkord:
bær, Chicken Tikka, ferske hjemmelagde pølser, fredagsmiddagen, frokost, frukt, grillsesongen, Hellstrøm, hjemmelagde pølser, landbrød, luganighetta, lunch, omelett, pølser, salame, skogsbær, taco, ticino
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar