Mest lest på Superkokken.no i Januar
Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i Januar.
1. Marsipankake
Hjemme hos oss betyr marsipankake noe spesielt å feire – og feire skal man jo ikke være engstelig for! Lager du først en sukkerbrødbunn, kan du like godt fylle på med litt ekstra fløte og et lite lokk med marsipan – og vips så har du en drømmekake.
2. Merete-kake
Dette er Merete-kaken, ikke like høy og mørk som den Merete lager, men smaken den er der!
Denne er tatt fra Hellstrøms bok ‘Enkelt & Perfekt’. Simplethen Superkokkens yndlingsomelett. Til frokost lunch, eller kvelds. Passer flott til spekeskinke, salame og sprøtt grovt landbrød og smør.
Den beste grunnen å lære å lage pølser selv, er at i Norge får du faktisk ikke kjøpt ferske pølser i butikken. Et hederlig unntak er Idsøe i Stavanger. Ellers er det meste av pølser her til lands enten kokte eller røkte, farsebaserte og utspedde ting som man ikke helt vet hva de inneholder. Her er en liten guide og oppskrift hvordan du kan lage ferske pølser som virkelig er ferske, og smaker som pølser skal smake.
5. Helstekt svinefilet med kremet Dijonsennepssaus
Liker du sennep? Da passer denne retten perfekt for deg. Utrolig gode smaker. Vi anbefaler at du bruker enten indrefilet eller ytrefilet av svin.
Stikkord:
dijonsennepssaus, fløte, Hellstrøm, helstekt svinefilet, hjemmelagde pølser, Idsøe, januar, marispankake, marsipan, omelett, Stavanger, sukkerbrødbunn, svinefilet
Del med andre:
1 kommentar
Åh, tårtan såg fantastisk god ut!
Legg til en kommentar