Mest lest på Superkokken.no i januar
Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i januar.
1. Ferske hjemmelagde pølser
Den beste grunnen å lære å lage pølser selv, er at i Norge får du faktisk ikke kjøpt ferske pølser i butikken. Et hederlig unntak er Idsøe i Stavanger. Ellers er det meste av pølser her til lands enten kokte eller røkte, farsebaserte og utspedde ting som man ikke helt vet hva de inneholder. Her er en liten guide og oppskrift hvordan du kan lage ferske pølser som virkelig er ferske, og smaker som pølser skal smake.
Blomkålgrateng lager du med eller uten bacon – det spørs bare hva du skal bruke den til. Som rett på egenhånd tilsetter du litt bacon, som tilbehør til kjøtt lager du den uten bacon.
Langtidsstekt og mør kalvestek i rødvin med Rösti-poteter – uslåelig kombinasjon. PS: Det er greit å starte dagen før.
Dette brødet ble til ved litt fjerne forhold. Deigen ble laget, men i løpet av kvelden ble den avglemt…. Ja, det går an. Derfor ble den satt i boden – som er litt kjøligere og havnet ikke i ovnen før etter 23 timer, istedet for som planlagt etter en kort heving på 1,5 timer.
Denne er tatt fra Hellstrøms bok ‘Enkelt & Perfekt’. Simplethen Superkokkens yndlingsomelett. Til frokost, lunch, eller kvelds. Passer flott til spekeskinke, salame og sprøtt grovt landbrød og smør.
Stikkord:
Bacon, Blomkål, blomkålgrateng, brød, brød i leirgryte, ferske hjemmelagde pølser, Hellstrøm, hjemmelagde pølser, kalvestek, omelett, Øyvind Hellstrøm
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar