Mest lest på Superkokken.no i Februar
Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i Februar.
1. Omelett à la Hellstrøm
Denne er tatt fra Hellstrøms bok ‘Enkelt & Perfekt’. Simplethen Superkokkens yndlingsomelett. Til frokost lunch, eller kvelds. Passer flott til spekeskinke, salame og sprøtt grovt landbrød og smør.
Langtidsstekt og mør kalvestek i rødvin med Rösti-poteter – uslåelig kombinasjon. PS: Det er greit å starte dagen før.
Andebryst er grei og lettlaget mat. Det kan fiffes opp til festmat – og det kan serveres ganske enkelt. Uansett blir det godt.
Lær å lage curry på ‘restaurant-måten’. Har du inne basisen på fremgangsmåten kan du begynne å variere og finne ‘din’ variant. Her en variant med kylling, som ligner litt på Chicken Tikka. På en ganske rask måte lager du en curry slik de gjør det på indiske restauranter.
Helgefrokosten blir litt ekstra smakfull med nybakte rundstykker på bordet. Disse rundstykkene kan du lage ferdig kvelden før, eller sette deigen til kaldheving og bake ut og steke samme dag som de skal serveres. Gode blir de uansett!
Stikkord:
andebryst, chicken, chicken curry, Chicken Tikka, curry, februar, frokost, grove rundstykker, Hellstrøm, kalvestek, landbrød, omelett, rundstykker, rødvin, salame, spekeskinke, Superkokken
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar