Mest lest på Superkokken.no i februar

Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i februar.

1. Ferske hjemmelagde pølser

Den beste grunnen å lære å lage pølser selv, er at i Norge får du faktisk ikke kjøpt ferske pølser i butikken. Et hederlig unntak er Idsøe i Stavanger. Ellers er det meste av pølser her til lands enten kokte eller røkte, farsebaserte og utspedde ting som man ikke helt vet hva de inneholder. Her er en liten guide og oppskrift hvordan du kan lage ferske pølser som virkelig er ferske, og smaker som pølser skal smake.

2. Vaniljekake

Dette er en kake som er enkel å lage, den kan gjerne fryses, og er perfekt til å servere hvis du får overraskende besøk.

3. Oksehale-gryte

En svunnen tid har innhentet Superkokken. Oksehaler er fantastisk smakfulle og møre. Med en kraftig rødvin til er dette rene gourmet-måltidet.

4. Bestemors gode Frokostbrød

Disse søte frokostbrødene fikk vi servert når vi var på besøk hos Bestemor. Bestemors nystekte frokostbrød med ost, smaker rett og slett helt fantastisk!

5. Helstekt svinefilet med kremet Dijonsennepssaus

Liker du sennep? Da passer denne retten perfekt for deg. Utrolig gode smaker. Vi anbefaler at du bruker enten indrefilet eller ytrefilet av svin.


Stikkord:
, , , , , , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar