Mest lest på Superkokken.no i desember
Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i desember.
1. Ristopper
Ristopper (også kalt risboller) er en favoritt for mange barn i julen. Disse småkakene har en herlig smak og er enkle å lage!
Den beste grunnen å lære å lage pølser selv, er at i Norge får du faktisk ikke kjøpt ferske pølser i butikken. Et hederlig unntak er Idsøe i Stavanger. Ellers er det meste av pølser her til lands enten kokte eller røkte, farsebaserte og utspedde ting som man ikke helt vet hva de inneholder. Her er en liten guide og oppskrift hvordan du kan lage ferske pølser som virkelig er ferske, og smaker som pølser skal smake.
Langtidsstekt og mør kalvestek i rødvin med Rösti-poteter – uslåelig kombinasjon. PS: Det er greit å starte dagen før.
4. Sylterull
Urnorske juletradisjoner som er verd å ta vare på. Ingen Superkokk-jul uten hjemmelaget sylterull. Sylterull (til høyre på bildet) er lett å lage og smaker vidunderlig som pålegg på grovt brød med sennep og rødbeter. Virkelig noe å ha på frokost- og lunchbordet til jul.
Mandelmakron er en julekake som er enkel å lage og smaker helt fantastisk.
Kort oppsummert få ingredienser og enkelt å lage!
Stikkord:
desember, ferske hjemmelagde pølser, hjemmelagde pølser, kalvestek, mandelmakroner, pølser, ristopper, rødvin, sylterull
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar