Mest lest på Superkokken.no i august
Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i august.
1. Stikkelsbærsyltetøy
Stikkelsbær gir deilig syltetøy. Dette syltetøyet smaker godt på brød, vafler og som smaksforsterker i yoghurt og smoothie. At det er så enkelt og hurtig å lage, er bonus!
Blomkålgrateng lager du med eller uten bacon – det spørs bare hva du skal bruke den til. Som rett på egenhånd tilsetter du litt bacon, som tilbehør til kjøtt lager du den uten bacon.
Den beste grunnen å lære å lage pølser selv, er at i Norge får du faktisk ikke kjøpt ferske pølser i butikken. Et hederlig unntak er Idsøe i Stavanger. Ellers er det meste av pølser her til lands enten kokte eller røkte, farsebaserte og utspedde ting som man ikke helt vet hva de inneholder. Her er en liten guide og oppskrift hvordan du kan lage ferske pølser som virkelig er ferske, og smaker som pølser skal smake.
Langtidsstekt og mør kalvestek i rødvin med Rösti-poteter – uslåelig kombinasjon. PS: Det er greit å starte dagen før.
Hva er mer sommer enn selvfanget kokt krabbe! Hvordan koke og hvilket tilbehør.
Stikkord:
Bacon, Blomkål, hjemmelagde pølser, hummer, kalv, kalvestek, krabbe, pølser, stikkelsbærsyltetøy
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar