Melon og honning

Dessert har ikke gått av moten. Vi fortjener en god dessert rett som det er. Her får du oppskriften på en frisk og søt og sunn dessert – som heller ikke tar for lang tid å lage. Den er også fin for å få avsetning av ripsbærene. Serverer du den med is, så får du bonuspoeng fra de minste.

1 honningmelon
1 dl honning
2 ss finhakket sitronskall
75 g valnøtter
Ca 150 g rips

Vaniljeis

Melonen deles i fire tykke skiver og frøene fjernes.
Gi honningen, sitronskall og de grovt hakkede valnøttene en forsiktig oppvarming.

Superkokkens servering er slik:
Stor og fin tallerken med melon – i midten av melonen fyller du opp med iskrem og rips. Hell over den varme honningsausen og server straks.

Husk – barn under 2 år skal ikke serveres honning!


Stikkord:
, , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar