Kategori — Kjøtt
Pølser og linser
Pølser og linser, ikke bare italiensk nyttårsmeny, men også enkel og rask hverdagsmat for norske ganer. Uten pølser er dette en ypperlig vegetarrett.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 26 November 2012 Ingen Kommentarer
Helstekt Entrecôte med gurøtter og potetpuré
Hvis det er vanskelig å steke skiver – marinér en hel entrecôte og stek den hel! Lekkert, smakfullt og mørt.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 16 November 2012 Ingen Kommentarer
Spaghetti al ragù
Slow Sunday Food gir hurtig MandagsMiddag!
Ta deg tid til å lage rikelig med ragù så lønnes du med en skikkelig smakfull og kortlaget middag dagen derpå. Denne kjøttsausen skal småputre i 31/2 – 4 timer og tro meg, det er bl.a. den lange koketiden som gjør smaken. Dette er slow food!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 5 November 2012 Ingen Kommentarer
Lever alla Veneziana
Dette er en klassisk italiensk oppskrift – Fegato alla Veneziana – som faktisk ligner mye på en norsk oppskrift. Lever er både sunt og vanvittig godt – synd at det sjelden er å se på middagsbordet – heldigvis er det nå på moten igjen. Retten er både enkelt og raskt å lage. Du steker faktisk leveren like fort som du leser denne oppskriften!
[LES VIDERE… →]
Fredag, 26 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Lammekoteletter med sitron, rosmarin og poteter
Lammesesongen er i full gang! Ovnsstekte koteletter med urter og sitron.
[LES VIDERE… →]
Søndag, 21 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Pølser (Luganighetta) og spareribs
Spareribs (Costine) og ferske italienske pølser på ute-grillen før vinteren kommer!
[LES VIDERE… →]
Fredag, 19 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Får-i-kål-i-øl
Jeg foretrekker å lage får-i-kål i leirgryte. Det er raskt og lett og resultatet blir alltid så godt.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 12 Oktober 2012 3 Kommentarer
Kjøttpudding med potet og ost
Få ingredienser, rett i ovenen og vips så har du middag som smaker varmt og godt på kalde dager.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 28 September 2012 Ingen Kommentarer
Kjøttboller med koriander
Hva gjør du med en halv kilo karbonadedeig? Du kan for eksempel blande den med koriander og lage små kjøttboller som smaker deilig til lunsj, middag eller en snack når du er «fysen» på noe godt.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 15 August 2012 2 Kommentarer
Ovnsstekte nakkekoteletter
Nakkekoteletter med rosmarin, her servert med friterte squash og mint og peperonata
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 6 Juni 2012 Ingen Kommentarer