Kategori — Kjapt og eller billig
Karamellkaker
Disse småkakene er utrolig gode og passer perfekt som en av «sortene» du kan lage til jul. Noen kaller disse også kolakaker (som de også heter på svensk).
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 15 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Energibarer
Dette syns jeg er ganske godt og ganske sundt! Selv om Superkokkens sykkelsesong er over, er det deilige energibarer for en sykkelkokk
Tirsdag, 13 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Jule-havregryn-godis
Dette syns jeg er en hit av noen julekaker! Enkelt og raskt å lage. Rett og slett en deilig kombinasjon; både godt og (ganske) sundt!
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 6 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Pasta med blåmuggost
En utrolig rask måte (5 minutter tok det) å lage denne pasta-retten. Superkokken prøvde denne gang med en smørbar variant av blåmuggost til erstatning for Gorgonzola. Det ble velsmakende!
Mandag, 5 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Shortbread – Skotske kjeks
Shortbread er en klassisk Skotsk kjeks som består av kun tre ingredienser og er lett å lage. Ingrediensene er smør, sukker og hvetemel.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 28 November 2011 1 Kommentar
Spaghetti med Gorgonzola og Spinat
Dette er en enkel oppskrift på en klassisk spaghettirett med Gorgonzola og spinat, en flott kombinasjon. Tar bare rundt 15 minutter å lage.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 23 November 2011 Ingen Kommentarer
Luganighetta e uva
Lyst på litt småsnadder? Mangler en anti pasti? Litt lite tid før gjestene kommer? Her er’n; grillede eller stekte Luganighetta-pølse servert med drue på stick! Kjempegodt – særlig med et glass Franciacorta
Fredag, 18 November 2011 Ingen Kommentarer
Pytt-i-panne
Pytt-i-panne; tja, hva er nå det? Stort sett restemat, vil jeg si. Når det ikke er det, så er blir det pytt-i-panne fordi fantasien ikke fikk noen idéer til noe «små-varmt» akkurat den dagen.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 17 November 2011 Ingen Kommentarer
Aprikos cookies
Gode cookies, men altfor lite aprikos – så er du glad i aprikos, ha i litt mer enn de 100 gr jeg hadde i. Uansett, disse forsvant på 1-2-3. Jeg puttet noen få i fryseren bare for å teste om de blir seige og myke istedet for sprø.
Onsdag, 19 Oktober 2011 1 Kommentar
Potetbåter
Potetskrelling er kjipe saker. Jeg dropper det mange ganger – da lager jeg heller potetbåter og strør på litt krydderurter. Mange voksne damer har smaken for denne varianten. Faktisk har det ofte gitt ekstra bonuspoeng til Superkokken.
Søndag, 16 Oktober 2011 Ingen Kommentarer