Kategori — Kjapt og eller billig
Pytt-i-panne
Pytt-i-panne eller nødproviant til de dagene jeg ikke har planlagt middagen. Ingen grunn til å gråte, det er både god og variert kost.
Onsdag, 16 April 2014 Ingen Kommentarer
Asiatisk suppe med kyllingboller
Supper smaker best alltid ifølge Balle Klorin. Her er en oppskrift på grønnsakssuppe med deilige kyllingboller.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 5 Mars 2014 2 Kommentarer
Muffins med urter og grønnsaker
Dette er god turmat, lett i sekken og lett i magen – tar heller ikke stor plass i bilen…….
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 26 Februar 2014 Ingen Kommentarer
Inger Annes potetgrateng
Inger-Annes potetform er av den helnorske varianten og smaker kjempegodt. Superkokken antar at hun lager den på denne måten.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 24 Februar 2014 Ingen Kommentarer
Omelett med squash
Omelett med ny vri!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 4 November 2013 Ingen Kommentarer
Jordbær med mascarponekrem
Kombinasjonen med jordbær og mascarponekrem passer perfekt når du er sugen på noe søtt en kveld.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 6 Mai 2013 Ingen Kommentarer
Frisk asparges og parmesanost i serrano
Asparges og parmesanost i serrano er en delikat liten rett som passer både som forrett og som en smårett hvis du en kveld skulle få lyst på noe godt.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 19 April 2013 Ingen Kommentarer
Nudler med kylling
Nudler med kylling, kokosmelk og red currypaste er grei mat til hverdag og fest.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 6 Februar 2013 Ingen Kommentarer
Pai med skinke
Pai er pai!
Lag den som en rett til lunsj, til middag eller kvelds. Pai kan spises varm eller kald. Den er ypperlig som turmat for de som liker å spise i friluft. Pai er også fingermat dersom du serverer den kald og i små terninger.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 4 Februar 2013 Ingen Kommentarer
Antipasti
Den beste tomat- og chilitapenaden lager du selv. Enkelt og greit.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 1 Februar 2013 Ingen Kommentarer