Kategori — Internasjonale Retter

Italiensk riskake med smak av appelsin


Italiensk riskake

Riskake lager jeg altfor sjelden. Hvorfor vet jeg ikke, for det er en smak av Italia. Kaken er lett å lage og er alltid like god. Den kan med fordel lages ferdig en dag eller to før den serveres.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 11 April 2014   Ingen Kommentarer

Cajun Kyllingpasta


Cajun Kyllingpasta

Dette er en delikat og smakfull pastarett med kylling, grønnsaker og masse krydder.

Denne retten kan se vanskelig ut å lage, men er egentlig veldig enkel.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 21 Februar 2014   1 Kommentar

Crostini med grillet paprika og brie


Crostini med paprika og brie

Server grillet paprika og brie på crostini, og du har en perfekt tapas.

Ingrediensene til denne retten har du kanskje allerede liggende, så da er det bare til å sette i gang hvis du er lysten på noe digg.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 14 Februar 2014   Ingen Kommentarer

Sterk mangosaus


Sterk mangosaus

Denne mangosausen passer perfekt både til kylling og svin. Den passer også utmerket som tilbehør til ulike tapasretter.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 6 Februar 2014   Ingen Kommentarer

Wienersnitzel


Klassisk Wienersnitzel – sprø på yttersiden – saftig og smakfull på innsiden
[LES VIDERE… →]

Fredag, 8 November 2013   5 Kommentarer

Omelett med squash


Omelett med ny vri!
[LES VIDERE… →]

Mandag, 4 November 2013   Ingen Kommentarer

Semifreddo med kaffesmak


Kaffe Semifreddo

Semifreddo er verken hjemmelaget iskrem eller iskake, men det er desserten alle elsker.

Ordet semifreddo er italiensk og betyr halvfrossen. I Spania har de en egen versjon av denne desserttypen, og de kaller det semifrio.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 4 September 2013   Ingen Kommentarer

Wokstekt kylling med sterk sur-søt saus


Kylling i sur-søt saus er en ok rett å by familie og venner på.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 11 Februar 2013   Ingen Kommentarer

Nudler med kylling


Nudler med kylling, kokosmelk og red currypaste er grei mat til hverdag og fest.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 6 Februar 2013   Ingen Kommentarer

Pai med skinke


Pai er pai!

Lag den som en rett til lunsj, til middag eller kvelds. Pai kan spises varm eller kald. Den er ypperlig som turmat for de som liker å spise i friluft. Pai er også fingermat dersom du serverer den kald og i små terninger.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 4 Februar 2013   Ingen Kommentarer

Side 1 av 912345...Siste »