Kategori — Grønnsaker, Salater og Poteter

Redd urtene før frosten kommer


Det du ikke har brukt opp fra urtekassene og bed i løpet av sommeren, kan tas inn og tørkes. På den måten har du sommerens urter hele året. Over: Tørket oregano fra Sicilia, som ser helt annerledes ut enn den jeg har dyrket. Ingen søndagsfrokost her i huset uten oregano på egget…….mmmmm!

[LES VIDERE… →]

Søndag, 28 August 2011   Ingen Kommentarer

Gratinerte poteter


Gratinerte poteter er som …poteten – den kan brukes til alt. Den kan lages på mange måter, her er en klassisk versjon basert på den franske Gratin Dauphinois

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 23 August 2011   Ingen Kommentarer

Fritert basilikum


Når det er sommertid og det bugner med basilikum, napp noen blader og fritér dem. Ypperlig til terrassekosen med et glass kaldt hvitvin til.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 18 August 2011   Ingen Kommentarer

Potetsalat til skalldyr


Passer perfekt som tilbehør til ferske reker, krabbe og hummer.

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 13 August 2011   1 Kommentar

Squash med egg


En liten kveldsrett, en rask middagsrett, eller godt tilbehør til parmaskinke og salami

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 6 August 2011   Ingen Kommentarer

Fritterte Squash-blomster


Vakre å se på, og smaker vidunderlig. Benytt sjansen når sesongen er her.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 31 Juli 2011   2 Kommentarer

Gratinert blomkål


Gratinert blomkål er deilig tilbehør til grillmat og egentlig til alle typer kjøtt; kokt eller stekt, og balanserer spekekjøtt ypperlig. Gratinert blomkål kan også serveres som egen rett, med eller uten baconbiter i.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 28 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Eggesalat – riktig gul og fin


Eggesalat er tingen når du ikke har noe spennende pålegg i kjøleskapet. I tillegg er det snakk om sunne saker – og selvsagt smakfulle saker.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 17 Juli 2011   1 Kommentar

Grillet squash


Tilbehør til grillede pølser, fisk eller kjøtt. Eller ganske enkelt som en salat. Passer flott å servere til andre retter, og f.eks på buffetbordet.

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 16 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Tørkede tomater i olje


Tørkede tomater som du selv legger ned i olje kan anbefales. Hører selvsagt hjemme som forrett (antipasto), og som småspise til velkomstdrinken. Det er jo også en fantastisk oppmerksomhet å ta med seg når man er innbudt til middag.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 13 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Side 6 av 8« Første...45678