Kategori — Grønnsaker, Salater og Poteter
Aubergine med peperonata og potet
Tirsdag, 8 November 2011 1 Kommentar
Eple-chutney
Har du eple-chutney har du det meste og kan sette en spiss på kjøttretten, og sammen med ost har du plutselig en liten dessert eller kveldssnack. Servert til cottage cheese, har du straks et mellommåltid som smaker!
Tirsdag, 1 November 2011 Ingen Kommentarer
Ovnsbakt polenta
En flott måte å bruke opp polentaen som ble igjen fra i går – polenta, bacon, parmesan og salvie
Mandag, 31 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Rødkål
Onsdag, 26 Oktober 2011 2 Kommentarer
Polenta med pølser i løksaus
i Nord-Italia og Ticino er polenta som poteter i Norge. [LES VIDERE… →]
Tirsdag, 25 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Potetbåter
Potetskrelling er kjipe saker. Jeg dropper det mange ganger – da lager jeg heller potetbåter og strør på litt krydderurter. Mange voksne damer har smaken for denne varianten. Faktisk har det ofte gitt ekstra bonuspoeng til Superkokken.
Søndag, 16 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Soppanne med bacon
Sopp-Anne, Soppane eller Sopp-panne – samme det, prøv denne med ferske kantareller og sprøstekt bacon.
Torsdag, 13 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Grillet pinnekjøtt – årets siste utegrill?
Med grillen nesten satt bort og pinnekjøttsesongen snart i gang – hva var mer naturlig enn grillet pinnekjøttt?
Onsdag, 12 Oktober 2011 2 Kommentarer
Lapskaus
Tirsdag, 11 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Pølser med potetmos
Lørdag, 8 Oktober 2011 Ingen Kommentarer