Kategori — Grønnsaker, Salater og Poteter

Aubergine med peperonata og potet



En hel-vegetar middag eller lunch – perfekt match

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 8 November 2011   1 Kommentar

Eple-chutney



Har du eple-chutney har du det meste og kan sette en spiss på kjøttretten, og sammen med ost har du plutselig en liten dessert eller kveldssnack. Servert til cottage cheese, har du straks et mellommåltid som smaker!

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 1 November 2011   Ingen Kommentarer

Ovnsbakt polenta


En flott måte å bruke opp polentaen som ble igjen fra i går – polenta, bacon, parmesan og salvie

[LES VIDERE… →]

Mandag, 31 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Rødkål


Nå nærmer rødkålsesongen seg – og det er på tide å legge seg i trening…

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 26 Oktober 2011   2 Kommentarer

Polenta med pølser i løksaus


i Nord-Italia og Ticino er polenta som poteter i Norge. [LES VIDERE… →]

Tirsdag, 25 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Potetbåter


Potetskrelling er kjipe saker. Jeg dropper det mange ganger – da lager jeg heller potetbåter og strør på litt krydderurter. Mange voksne damer har smaken for denne varianten. Faktisk har det ofte gitt ekstra bonuspoeng til Superkokken.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 16 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Soppanne med bacon


Sopp-Anne, Soppane  eller Sopp-panne – samme det, prøv denne med ferske kantareller og sprøstekt bacon.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 13 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Grillet pinnekjøtt – årets siste utegrill?


Med grillen nesten satt bort og pinnekjøttsesongen snart i gang – hva var mer naturlig enn grillet pinnekjøttt?

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 12 Oktober 2011   2 Kommentarer

Lapskaus


Lapskaus med røkt og fersk svineknoke, sopp og grønnsaker

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 11 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Pølser med potetmos


Hvornår smaker pølser og potetmos best? Hvergang!

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 8 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Side 4 av 8« Første...23456...Siste »