Kategori — Grønnsaker, Salater og Poteter
Pytt-i-panne
Har du rester av grønnsaker, poteter og kjøtt og ikke vet hva du skal lage til middag – Pytt-i-panne!
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 5 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Kyllingfilet med sitronsaus
Prøv denne italienske klassikeren Kyllingfileter i mild sitronsaus – funker fint året rundt!
[LES VIDERE… →]
Fredag, 30 November 2012 Ingen Kommentarer
Pølser og linser
Pølser og linser, ikke bare italiensk nyttårsmeny, men også enkel og rask hverdagsmat for norske ganer. Uten pølser er dette en ypperlig vegetarrett.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 26 November 2012 Ingen Kommentarer
Kål
En fantastisk smakfull og enkel høstrett av kål og svinekjøtt.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 23 November 2012 Ingen Kommentarer
Fritt etter Inger Annes tunfisksalat
Tunfisksalat er et kinderegg; lett å lage, sunt og smaker godt.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 12 November 2012 1 Kommentar
Blomkålgrateng med bacon
Blomkålgrateng lager du med eller uten bacon – det spørs bare hva du skal bruke den til. Som rett på egenhånd tilsetter du litt bacon, som tilbehør til kjøtt lager du den uten bacon.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 29 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Lammekoteletter med sitron, rosmarin og poteter
Lammesesongen er i full gang! Ovnsstekte koteletter med urter og sitron.
[LES VIDERE… →]
Søndag, 21 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Stekt ris
For meg er stekt ris litt latmannsmiddag. Ofte lager jeg for mye ris og stort sett alltid blir det restemat-middag, altså stekt ris, dagen derpå. Noen ganger er det godt å bruke kort tid over grytene og likevel få en smakfull og sunn middag.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 8 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Asparges med Hollandaise
Hjemmelaget Hollandaise er greit å lage og tusen ganger bedre enn den du kjøper i butikken. Asparges er så ukomplisert, at det gjør seg nesten selv. Begge deler trenger bare litt ro og tid på kjøkkenet.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 5 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Bruschetta med tomat
Bruschetta – perfekt som en liten rett en på varm sommerdag, eller en kald vinterkveld.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 3 Oktober 2012 Ingen Kommentarer