Kategori — Grillmat

Pølser (Luganighetta) og spareribs


Spareribs (Costine) og ferske italienske pølser på ute-grillen før vinteren kommer!
[LES VIDERE… →]

Fredag, 19 Oktober 2012   Ingen Kommentarer

Bruschetta med tomat


Bruschetta – perfekt som en liten rett en på varm sommerdag, eller en kald vinterkveld.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 3 Oktober 2012   Ingen Kommentarer

Kyllingfilet fylt med brie og timian og surret i Serranoskinke


Enkel kyllingrett som er rask og tilberede hvis du plutselig finner ut at du vil grille.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 14 September 2012   1 Kommentar

Grillede oregano- og parmesantomater


Litt parmesan, oregano og olivenolje er alt som skal til for å gjøre tomater om til et perfekt tilbehør.

Dette tilbehøret smaker også veldig godt på brødskiver.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 7 September 2012   Ingen Kommentarer

Ovnsstekte nakkekoteletter


Nakkekoteletter med rosmarin, her servert med friterte squash og mint og peperonata
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 6 Juni 2012   Ingen Kommentarer

Pølser, potetmos og stekt løk


De beste pølsene lager du selv, alternativt unner du deg noen skikkelig gode pølser og lager deg et smakelig måltid.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 15 November 2011   1 Kommentar

Grillet pinnekjøtt – årets siste utegrill?


Med grillen nesten satt bort og pinnekjøttsesongen snart i gang – hva var mer naturlig enn grillet pinnekjøttt?

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 12 Oktober 2011   2 Kommentarer

Ferske hjemmelagde engelske Bangers


Pølser til frokost? Her er pølsene de spiser i Storbritannia.  Disse er gode til andre tider av døgnet også!

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 21 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Ferske hjemmelagde pølser, Luganighetta


Pølser slik de lages i Italia og Ticino i Sveits. Smaken varierer fra pølsemaker til pølsemaker. Felles er at denne typen pølse kveiles opp og legges på grillen eller panna. Her følger en standard oppskrift:

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 20 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Ferske hjemmelagde pølser m/fennikel og chili


Genuine italienske pølser med en aning pikant smak og litt sødme av fennikelfrø. Uovertruffen på grillen!

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 19 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Side 1 av 212