Kategori — Forretter og Småretter

Grillet squash


Tilbehør til grillede pølser, fisk eller kjøtt. Eller ganske enkelt som en salat. Passer flott å servere til andre retter, og f.eks på buffetbordet.

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 16 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Tørkede tomater i olje


Tørkede tomater som du selv legger ned i olje kan anbefales. Hører selvsagt hjemme som forrett (antipasto), og som småspise til velkomstdrinken. Det er jo også en fantastisk oppmerksomhet å ta med seg når man er innbudt til middag.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 13 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Kikertersalat


Ypperlig som forrett, til lunch, på koldtbordet, med eller uten ditt favorittbrød.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 10 Juli 2011   3 Kommentarer

Bruschetta m/ansjos og parmesan


Bruschetta kan lages på mange måter. Her er en variant med ansjos og parmesan som settes i ovnen. Enkel som forrett, fingermat, småsnacks, picnic kanskje. Smaksbombe.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 6 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Kalveskiver med tunfisksaus – ‘Vitello tonnato’


En fantastisk lett og smakfull forrett, eller hovedrett – alt ettersom. Passer perfekt som sommermat, på en buffét, eller ta frem som en snack. Den tar litt tid å lage – men det er det verdt! [LES VIDERE… →]

Mandag, 20 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Scampi m/Avocadosalat


En fantastisk kombinasjon med ingredienser skapt for hverandre; Smaken av grillede skalldyr og hav, salt, søtt og surt, grønnsaker og dressing, perfekt som forrett til det meste som følger av godsaker på grillen. Dette er en av Mariann’s spesialiteter, gjør som henne: Løp og lag!

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 16 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Aubergine m/Parmesan


 

 

Nærmest en Aubergine-lasagne, men uten lasagne-plater. Lag på lag med aubergine, tomatsaus og ost. Du kan bruke pasta i den også. Superkokken synes den er vel så bra uten, en rett som passer til enhvert tidspunkt og enhver anledning. Dette er egentlig halveis en grillrett, der aubergineskivene fort og greit legges på grillen før de går inn i ovnen. [LES VIDERE… →]

Onsdag, 15 Juni 2011   6 Kommentarer

Antipasti – småretter før hovedretten


Forretter – eller antipasti – som de gjerne kalles i Italia, behøver ikke være tidkrevende. Denne er gjort på 5 minutter, og er smaksbomber av fisk, kjøtt, grønnsaker og ost.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 9 Juni 2011   1 Kommentar

Spaghetti alla Strombolana


Her gir hvitløk, oliven, kapers, chili og salte ansjos sammen en litt annerledes, men utrolig spennende og smakssterk spaghetti! Opprinnelig fra Stromboli ved Sicilia, der rosmarinhekkene er 1,5 m høye, og kapersen vokser seg store som druer. Vær litt nøye på hvilken ansjos du bruker. Den skal nemlig være – sì ….. italiano. Mer om det nedenfor [LES VIDERE… →]

Torsdag, 9 Juni 2011   2 Kommentarer

Krabbe-suppe


Det er ikke så ofte Superkokken spiser krabbe, så når denne suppen kommer, da tas alt det tapte igjen. Nå har du enda en super måte å tilberede krabbe på når du er ute og kjøper fylte krabbeskjell, og ikke helt vet hvordan du skal gjøre det denne gangen. [LES VIDERE… →]

Torsdag, 9 Juni 2011   2 Kommentarer

Side 7 av 9« Første...56789