Kategori — Forretter og Småretter

Fritert basilikum


Når det er sommertid og det bugner med basilikum, napp noen blader og fritér dem. Ypperlig til terrassekosen med et glass kaldt hvitvin til.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 18 August 2011   Ingen Kommentarer

Focaccia


Focaccia er smaken av lange middager, fersk brød til lunsjen og en litt anderledes matpakke dagen etterpå – hvis det er rester igjen da! Jeg liker å lage focaccia av speltmel fordi jeg syns det gir litt mer smak i forhold til vanlig hvetemel. I tillegg gir speltmelet mer luft i focaccia’en og minner meg om slik jeg får den i Italia.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 17 August 2011   Ingen Kommentarer

Gratinerte muslinger



‘Capesante gratinate’ på italiensk. Som forrett får den tennene til å løpe i vann
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 16 August 2011   1 Kommentar

Superkokkens fisk- og skalldyr buffet


Her kommer noen av Superkokkens favoritter på fisk- og skalldyrbordet. Når det er sommertid og gjestene er mange, er det greit å ha noe å velge i som både barn, unge og voksne setter pris på. En miks av gamle schlägere og kanskje noe som ikke så ofte står på buffet-bordet. Noe er kjapt å lage, noe tar mer tid, uansett: Alle rettene her er med fisk eller skalldyr. Oppskrifter, tips og råd kommer etterhvert……

[LES VIDERE… →]

Fredag, 12 August 2011   Ingen Kommentarer

Superkokkens kveldsmat


Rugbrød med paté og sild, oliven og tørkede tomater, egg og ansjos.

Søndag, 7 August 2011   Ingen Kommentarer

Squash med egg


En liten kveldsrett, en rask middagsrett, eller godt tilbehør til parmaskinke og salami

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 6 August 2011   Ingen Kommentarer

Spaghetti m/Tomat og basilikum


Klassiker, enkel og smakfull – med fersk basilikum!

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 4 August 2011   Ingen Kommentarer

Fritterte Squash-blomster


Vakre å se på, og smaker vidunderlig. Benytt sjansen når sesongen er her.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 31 Juli 2011   2 Kommentarer

«Italienske» ostesmørbrød


I kveld har Superkokken kost seg med en spennende variant av ostesmørbrød. Disse delikate «italienske» ostesmørbrødene passer både som en kveldssnack eller som forrett i selskap.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 29 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Eggesalat – riktig gul og fin


Eggesalat er tingen når du ikke har noe spennende pålegg i kjøleskapet. I tillegg er det snakk om sunne saker – og selvsagt smakfulle saker.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 17 Juli 2011   1 Kommentar

Side 6 av 9« Første...45678...Siste »