Kategori — Forretter og Småretter

Salami, coppa og pølser


Italienske antipasti, Parma-skinke og salame felino? Nei, gjett en gang til…

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 16 November 2011   Ingen Kommentarer

Antipasti; Salame, grissini, italienske pølser


Spanjolene har sin tapas, vi har vår fingermat, i Italia har de antipasti – felles for dem alle er at de passser som et lite måltid, en snack eller som en liten forrett til et glass Prosecco. Her er noen forslag etter helgens utskeielser:

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 9 November 2011   Ingen Kommentarer

Ovnsbakt polenta


En flott måte å bruke opp polentaen som ble igjen fra i går – polenta, bacon, parmesan og salvie

[LES VIDERE… →]

Mandag, 31 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Omelett à la Hellstrøm


Denne er tatt fra Hellstrøms bok ‘Enkelt & Perfekt’. Simplethen Superkokkens yndlingsomelett. Til frokost lunch, eller kvelds. Passer flott til spekeskinke, salame og sprøtt grovt landbrød og smør.

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 22 Oktober 2011   1 Kommentar

Lasagne med skinke og tomat


Torsdag, 20 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Soppanne med bacon


Sopp-Anne, Soppane  eller Sopp-panne – samme det, prøv denne med ferske kantareller og sprøstekt bacon.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 13 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Bruschetta med sopp


Grillet brød med olivenolje og stekt sopp – som kveldssnack eller forrett

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 1 Oktober 2011   1 Kommentar

Gratinert Chevre


Hvilken kveldssnack – eller forrett!

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 20 September 2011   Ingen Kommentarer

Superkokkens eggende lunch


En enkel varm lunch-tallerken med friske, sprø grønnsaker som f.eks. kan tas med på jobben og inntas kald.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 18 September 2011   Ingen Kommentarer

Pizza med ansjos og kapers


Smak av Napoli – en av Superkokkens favoritter når det gjelder Pizza. Gjort på fersk mozzarella, gode kapers og skikkelige ansjos – kan fredagstacos’en gå hjem og legge seg!

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 30 August 2011   2 Kommentarer

Side 5 av 9« Første...34567...Siste »