Kategori — Forretter og Småretter

Ansjos med sitron


Fingermat for den som er begeistret for ansjos – og den som ikke har smakt det før!
[LES VIDERE… →]

Mandag, 10 September 2012   2 Kommentarer

Kjøttboller med koriander


Hva gjør du med en halv kilo karbonadedeig? Du kan for eksempel blande den med koriander og lage små kjøttboller som smaker deilig til lunsj, middag eller en snack når du er «fysen» på noe godt.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 15 August 2012   2 Kommentarer

Spinatraita


Denne varianten av det klassiske indiske tilbehøret er raskt og enkel å lage, men smaker helt utrolig godt!

Den består av yoghurt tilsatt spinat og en mengde andre gode smaker.
[LES VIDERE… →]

Lørdag, 31 Mars 2012   Ingen Kommentarer

Saltkjøtt


Saltkjøtt – så enkelt kan du lage ditt eget kjøttpålegg.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 30 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Linguine med tomtatsaus


Pasta med delikat tomatsaus av purerte grønnsaker. Lett og perfekt forrett til en større middag.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 22 Desember 2011   2 Kommentarer

Gratinert Chevre med salat


Enkel og smaksrik varm fransk forrett som aldri går av moten. Her i Sissels versjon…..
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 21 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Pasta med blåmuggost


En utrolig rask måte (5 minutter tok det) å lage denne pasta-retten. Superkokken prøvde denne gang med en smørbar variant av blåmuggost til erstatning for Gorgonzola. Det ble velsmakende!

[LES VIDERE… →]

Mandag, 5 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Vårruller a la Evensen


«Vårruller lager jeg når jeg skal ha noen timer for meg selv i fred og ro» sier Evensen. Uansett, hans hjemmelagde vårruller smaker himmelsk!
[LES VIDERE… →]

Lørdag, 19 November 2011   Ingen Kommentarer

Luganighetta e uva


Lyst på litt småsnadder? Mangler en anti pasti? Litt lite tid før gjestene kommer? Her er’n; grillede eller stekte Luganighetta-pølse servert med drue på stick! Kjempegodt – særlig med et glass Franciacorta :-)

Fredag, 18 November 2011   Ingen Kommentarer

Pytt-i-panne


Pytt-i-panne; tja, hva er nå det? Stort sett restemat, vil jeg si. Når det ikke er det, så er blir det pytt-i-panne fordi fantasien ikke fikk noen idéer til noe «små-varmt» akkurat den dagen.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 17 November 2011   Ingen Kommentarer

Side 4 av 9« Første...23456...Siste »