Kategori — Forretter og Småretter
Arnsteins rypebryst på en seng av polenta og soppsaus
Superkokkens jul er vilt og vilt er julen. Dersom du ikke er jeger selv og har den store tilgangen til ryper, fortvil ikke. Denne retten egner seg også flott å servere som en liten forrett – for da trenger du bare en rype eller to. Selvfølgelig litt avhengig hvor mange dere er til bords.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 19 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Risotto med asparges
Risotto tar litt tid å lage. Det er slow food, men du verden hvor fornøyd blir man ikke etter et godt risotto-måltid!
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 11 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Pytt-i-panne
Har du rester av grønnsaker, poteter og kjøtt og ikke vet hva du skal lage til middag – Pytt-i-panne!
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 5 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Kål
En fantastisk smakfull og enkel høstrett av kål og svinekjøtt.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 23 November 2012 Ingen Kommentarer
Fritt etter Inger Annes tunfisksalat
Tunfisksalat er et kinderegg; lett å lage, sunt og smaker godt.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 12 November 2012 1 Kommentar
Blomkålgrateng med bacon
Blomkålgrateng lager du med eller uten bacon – det spørs bare hva du skal bruke den til. Som rett på egenhånd tilsetter du litt bacon, som tilbehør til kjøtt lager du den uten bacon.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 29 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Malaysiske vårruller
Hjemmelagede vårruller er bryet verdt! Når du først har taket på det går det som en lek. Og så mye bedre de smaker, varme, sprø og smakfulle!
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 17 Oktober 2012 2 Kommentarer
Asparges med Hollandaise
Hjemmelaget Hollandaise er greit å lage og tusen ganger bedre enn den du kjøper i butikken. Asparges er så ukomplisert, at det gjør seg nesten selv. Begge deler trenger bare litt ro og tid på kjøkkenet.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 5 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Bruschetta med tomat
Bruschetta – perfekt som en liten rett en på varm sommerdag, eller en kald vinterkveld.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 3 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Fluffy bondeomelett
Omelett er ”man-tager-hva-man-haver” og denne gangen ble det potet, løk og sopp – fordi det var sesong for både sopp og løk. Neste gang erstatter jeg kanskje soppen med skinke eller bacon.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 19 September 2012 Ingen Kommentarer