Kategori — Forretter og Småretter

Omelett med squash


Omelett med ny vri!
[LES VIDERE… →]

Mandag, 4 November 2013   Ingen Kommentarer

Frisk asparges og parmesanost i serrano


Asparges og parmesanost i serrano er en delikat liten rett som passer både som forrett og som en smårett hvis du en kveld skulle få lyst på noe godt.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 19 April 2013   Ingen Kommentarer

Nudler med kylling


Nudler med kylling, kokosmelk og red currypaste er grei mat til hverdag og fest.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 6 Februar 2013   Ingen Kommentarer

Pai med skinke


Pai er pai!

Lag den som en rett til lunsj, til middag eller kvelds. Pai kan spises varm eller kald. Den er ypperlig som turmat for de som liker å spise i friluft. Pai er også fingermat dersom du serverer den kald og i små terninger.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 4 Februar 2013   Ingen Kommentarer

Antipasti


Den beste tomat- og chilitapenaden lager du selv. Enkelt og greit.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 1 Februar 2013   Ingen Kommentarer

Penne med sopp


Sopp og pasta er en deilig kombinasjon, og her kan du bruke både tørket sopp fra årets sopptur eller ferske. Begge deler smaker fortreffelig.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 30 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Pasta med Luganighetta


Baker og mesterkokk Paolo Fontana slår til igjen med en hot og smakfull pastarett. Han bruker kjøtt fra Luganighetta-pølser. Disse pølsene får du ikke tak i i Norge, så her kommer en variant som du enkelt kan lage selv – malt svinekjøtt og tilsvarende krydder. Buon Appetito!
[LES VIDERE… →]

Mandag, 28 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Pølser med squash


Squash-stuing kan du servere til mange kjøtt- og fiskeretter, her får du den som akkompagnement til pølser.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 16 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Rullader av butterdeig med svinekjøtt


En av Superkokkens yndlings-snacks er butterdeig med svinekjøtt. Egner seg ypperlig  som en liten smakebit til et godt glass prosecco før maten eller som en enkel forrett.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 9 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Sursild med havtorn


Sunne saker som smaker både med og uten snaps. Denne silden smaker godt som pålegg til grovt brød eller som en liten snack servert med varme, nykokte poteter til.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 31 Desember 2012   1 Kommentar

Side 2 av 912345...Siste »