Kategori — Forretter og Småretter
Omelett med squash
Omelett med ny vri!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 4 November 2013 Ingen Kommentarer
Frisk asparges og parmesanost i serrano
Asparges og parmesanost i serrano er en delikat liten rett som passer både som forrett og som en smårett hvis du en kveld skulle få lyst på noe godt.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 19 April 2013 Ingen Kommentarer
Nudler med kylling
Nudler med kylling, kokosmelk og red currypaste er grei mat til hverdag og fest.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 6 Februar 2013 Ingen Kommentarer
Pai med skinke
Pai er pai!
Lag den som en rett til lunsj, til middag eller kvelds. Pai kan spises varm eller kald. Den er ypperlig som turmat for de som liker å spise i friluft. Pai er også fingermat dersom du serverer den kald og i små terninger.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 4 Februar 2013 Ingen Kommentarer
Antipasti
Den beste tomat- og chilitapenaden lager du selv. Enkelt og greit.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 1 Februar 2013 Ingen Kommentarer
Penne med sopp
Sopp og pasta er en deilig kombinasjon, og her kan du bruke både tørket sopp fra årets sopptur eller ferske. Begge deler smaker fortreffelig.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 30 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Pasta med Luganighetta
Baker og mesterkokk Paolo Fontana slår til igjen med en hot og smakfull pastarett. Han bruker kjøtt fra Luganighetta-pølser. Disse pølsene får du ikke tak i i Norge, så her kommer en variant som du enkelt kan lage selv – malt svinekjøtt og tilsvarende krydder. Buon Appetito!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 28 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Pølser med squash
Squash-stuing kan du servere til mange kjøtt- og fiskeretter, her får du den som akkompagnement til pølser.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 16 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Rullader av butterdeig med svinekjøtt
En av Superkokkens yndlings-snacks er butterdeig med svinekjøtt. Egner seg ypperlig som en liten smakebit til et godt glass prosecco før maten eller som en enkel forrett.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 9 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Sursild med havtorn
Sunne saker som smaker både med og uten snaps. Denne silden smaker godt som pålegg til grovt brød eller som en liten snack servert med varme, nykokte poteter til.
Mandag, 31 Desember 2012 1 Kommentar