Kategori — Forretter og Småretter
Smørbrød med rødspette
Godt brød, godt pålegg gjør underverker. Her er det surdeigsbrød med rødspette på menyen. [LES VIDERE… →]
Onsdag, 30 April 2014 Ingen Kommentarer
Bakt rødbet-salat
Bakte rødbeter smaker godt til det meste. Vi bruker den gjerne til fisk som spekesild, matjesild, på smørbrød og til ulike forretter. [LES VIDERE… →]
Mandag, 28 April 2014 Ingen Kommentarer
Kald potetsalat
Kald potetsalat går fint på varme dager og passer ypperlig til kald mat som for eksempel reker, røkelaks, kokt og røkt skinke, spekemat – og hva du nå ellers måtte ha på lager.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 21 April 2014 Ingen Kommentarer
Pytt-i-panne
Pytt-i-panne eller nødproviant til de dagene jeg ikke har planlagt middagen. Ingen grunn til å gråte, det er både god og variert kost.
Onsdag, 16 April 2014 Ingen Kommentarer
Jordskokksuppe med sopp
Jordskokksuppe er en rotekte suppe full av minner, smak og sunne saker. Lett å lage og takknemlig å by på.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 9 April 2014 Ingen Kommentarer
Crostini med Camembert, Valnøtter og Akasiehonning
Denne retten lages enkelt og smaker helt fantastisk. Kombinasjonen mellom Camembert, valnøtter og akasiehonning, må prøves!
[LES VIDERE… →]
Fredag, 14 Mars 2014 Ingen Kommentarer
Asiatisk suppe med kyllingboller
Supper smaker best alltid ifølge Balle Klorin. Her er en oppskrift på grønnsakssuppe med deilige kyllingboller.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 5 Mars 2014 2 Kommentarer
Muffins med urter og grønnsaker
Dette er god turmat, lett i sekken og lett i magen – tar heller ikke stor plass i bilen…….
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 26 Februar 2014 Ingen Kommentarer
Crostini med grillet paprika og brie
Server grillet paprika og brie på crostini, og du har en perfekt tapas.
Ingrediensene til denne retten har du kanskje allerede liggende, så da er det bare til å sette i gang hvis du er lysten på noe digg.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 14 Februar 2014 Ingen Kommentarer
Sterk mangosaus
Denne mangosausen passer perfekt både til kylling og svin. Den passer også utmerket som tilbehør til ulike tapasretter.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 6 Februar 2014 Ingen Kommentarer