Kategori — Fisk og Skalldyr

Muslingsuppe


Denne muslingsuppen er god på smak og veldig enkel å lage!

[LES VIDERE… →]

Mandag, 7 November 2011   Ingen Kommentarer

Evensen slår til igjen


Fordi vi kjenner Evensen, vår venn – den ilandgåtte sjøkaptein, vanker det mye deilig fisk og sjømat på oss. Her er en av Evensens spesialiteter; blåskjell med en skvett suppe.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 18 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Tempurastekt torsk


Litt fancy navn kanskje – men dette er rett og slett innbakt frityrstekt fisk og grønnsaker.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 14 September 2011   Ingen Kommentarer

Evensens Bouillabaisse


Sjøkaptein Evensen utvandret i sin ungdom til Provence i Syd-Frankrike. I Marseille-området lærte han av de lokale fiskerne å lage Bouillabaisse. En rett som i utgangspunktet besto av fisk de ikke fikk solgt på markedet, som de kokte sammen med noen grønnsaker og urter, hver mann sin Bouillabaisse. Her er Evensens……..

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 8 September 2011   Ingen Kommentarer

Evens fiskeburger



Even har levd alle sine år ved havet – han KAN fisk. I hans fiskeburgere er det ikke mye mel og skit. Her en spennende 2-fisk-variant [LES VIDERE… →]

Tirsdag, 6 September 2011   2 Kommentarer

Fisk på brød – Superkokkens kveldsmat


Stekt makrell-filet på grovt brød med løk og crème fraîche, deretter……

[LES VIDERE… →]

Mandag, 29 August 2011   Ingen Kommentarer

Dim Sum med reker


Dim Sum, eller Wonton dumpling, er ikke så vanskelig å lage, og er en fin avveksling til Taco på fredager. Dim Sum er opprinnelig frokost-mat fra Hong Kong og deromkring. [LES VIDERE… →]

Mandag, 22 August 2011   2 Kommentarer

Gratinerte muslinger



‘Capesante gratinate’ på italiensk. Som forrett får den tennene til å løpe i vann
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 16 August 2011   1 Kommentar

Blåskjellsuppe


Hvitvinsdampede blåskjell. Vidunderlig god – her med noen valgmuligheter og variasjoner i tilberedningen.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 15 August 2011   1 Kommentar

Krabbe og hummer



Hva er mer sommer enn selvfanget kokt krabbe! Hvordan koke og hvilket tilbehør? Les mer:

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 13 August 2011   Ingen Kommentarer

Side 3 av 512345