Kategori — Fisk og Skalldyr
Muslingsuppe
Mandag, 7 November 2011 Ingen Kommentarer
Evensen slår til igjen
Fordi vi kjenner Evensen, vår venn – den ilandgåtte sjøkaptein, vanker det mye deilig fisk og sjømat på oss. Her er en av Evensens spesialiteter; blåskjell med en skvett suppe.
Tirsdag, 18 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Tempurastekt torsk
Litt fancy navn kanskje – men dette er rett og slett innbakt frityrstekt fisk og grønnsaker.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 14 September 2011 Ingen Kommentarer
Evensens Bouillabaisse
Sjøkaptein Evensen utvandret i sin ungdom til Provence i Syd-Frankrike. I Marseille-området lærte han av de lokale fiskerne å lage Bouillabaisse. En rett som i utgangspunktet besto av fisk de ikke fikk solgt på markedet, som de kokte sammen med noen grønnsaker og urter, hver mann sin Bouillabaisse. Her er Evensens……..
Torsdag, 8 September 2011 Ingen Kommentarer
Evens fiskeburger
Even har levd alle sine år ved havet – han KAN fisk. I hans fiskeburgere er det ikke mye mel og skit. Her en spennende 2-fisk-variant [LES VIDERE… →]
Tirsdag, 6 September 2011 2 Kommentarer
Fisk på brød – Superkokkens kveldsmat
Mandag, 29 August 2011 Ingen Kommentarer
Dim Sum med reker
Dim Sum, eller Wonton dumpling, er ikke så vanskelig å lage, og er en fin avveksling til Taco på fredager. Dim Sum er opprinnelig frokost-mat fra Hong Kong og deromkring. [LES VIDERE… →]
Mandag, 22 August 2011 2 Kommentarer
Gratinerte muslinger
‘Capesante gratinate’ på italiensk. Som forrett får den tennene til å løpe i vann
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 16 August 2011 1 Kommentar
Blåskjellsuppe
Hvitvinsdampede blåskjell. Vidunderlig god – her med noen valgmuligheter og variasjoner i tilberedningen.
Mandag, 15 August 2011 1 Kommentar
Krabbe og hummer
Lørdag, 13 August 2011 Ingen Kommentarer