Kategori — Fisk og Skalldyr

Rødspette


Får jeg fisk tre ganger i uken, så er jeg fornøyd. I dag er det rødspette på menyen. En pose rødspette-fileter steker jeg samtidig som jeg lager en liten salat ved siden av. Det er en rask og sunn middag!
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 22 August 2012   2 Kommentarer

Blåskjellsuppe


Her er forslag til den gode fredagsmiddagen når kvoten for Taco er oppfylt! Det er så enkelt, og så smakfullt – både for store og små.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 25 Mai 2012   Ingen Kommentarer

Pasta med laks


Her er pastaretten ingen takker nei til. Selv ikke kokken fordi den er så lett å lage

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 23 Mai 2012   Ingen Kommentarer

Kveite med kaperssaus


Fisk er ikke bare en fredagsrett, det er fantastisk festmat! Og det gjør du så her….
[LES VIDERE… →]

Mandag, 21 Mai 2012   Ingen Kommentarer

Fennikelsalat med ørret


Denne deilige og sunne salaten ble til etter at jeg hadde bakt en altfor stor ørret og av restematen fikk jeg en flott lunsjsalat.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 16 Mai 2012   Ingen Kommentarer

Stekt ørret


Stekt ørret er fort gjort å lage;
[LES VIDERE… →]

Mandag, 14 Mai 2012   Ingen Kommentarer

Skreisesongen er ennå ikke slutt


Årets skreisesong har vært eventyrlig. Superkokken spiser Skrei-mølje så lenge han kan.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 29 Mars 2012   Ingen Kommentarer

Rundstykker av spelt


Disse rundstykkene baker jeg helst til helgefrokost eller spesielle anledninger. Ikke fordi de innebærer mye jobb, men fordi jeg til daglig foretrekker grovbakst. Det meste av pålegg passer, her servert med sprøstekte rødspettefileter og salat.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 15 Mars 2012   1 Kommentar

Sursild


Å lage sitt eget pålegg er både lett og smaker utrolig godt i forhold til mye annet man får kjøpt i butikken. Sursild er en av de sakene som jeg foretrekker å lage selv heller enn å kjøpe.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 18 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Lutefisk


Lutefisk serveres med de beste potene du kan finne, bacon og erterstuing. Også er det jo de som sverger til annet tilbehør som brunost, sirup og/ eller hvit saus. Hva du nå enn velger som tilbehør – beregn ½ kg fisk pr person for lutefisk serveres minst to ganger!

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 31 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Side 2 av 512345