Kategori — Fisk og Skalldyr

Gretes tørrfisk i form fra Ancona – Stoccafisso all’Anconetana


Tørrfisk - Stoccafisso

Tørrfisk i form – så godt at dobbel porsjon er påkrevd!

[LES VIDERE… →]

Søndag, 31 Mai 2015   Ingen Kommentarer

Smørbrød med rødspette


Fiskefilet på brød

Godt brød, godt pålegg gjør underverker. Her er det surdeigsbrød med rødspette på menyen. [LES VIDERE… →]

Onsdag, 30 April 2014   Ingen Kommentarer

Fiskekaker


Fiskekaker

Hjemmelagde fiskekaker er toppen! Disse smaker like godt til middag sammen med grønnsaker og gode poteter, som til pålegg i matpakken eller til salaten. Prøv selv…
[LES VIDERE… →]

Mandag, 17 Mars 2014   Ingen Kommentarer

Stekt kveite med asiatisk saus


Gi kveitemiddagen en piff med en frisk og asiatisk-inspirert saus. Denne sausen passer ypperlig og gir den mektige fisken et smaksmessig løft.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 8 Februar 2013   Ingen Kommentarer

Sursild med havtorn


Sunne saker som smaker både med og uten snaps. Denne silden smaker godt som pålegg til grovt brød eller som en liten snack servert med varme, nykokte poteter til.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 31 Desember 2012   1 Kommentar

Fritt etter Inger Annes tunfisksalat


Tunfisksalat er et kinderegg; lett å lage, sunt og smaker godt.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 12 November 2012   1 Kommentar

Boknafisk


Boknafisk er lofotskrei hengt til tørk i vintermånedene, altså «bokna» torsk. Boknafisk er en av mine favoritter og den kan serveres på mange måter og gjerne med bacon og gulrotstuing – med eller uten akevitt, uansett blir det et festmåltid.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 7 November 2012   Ingen Kommentarer

Gravet laks og råris


Gravet laks lager du fort og greit – helt ukomplisert! Det er en deilig forrett, til et koldtbord eller rett og slett som følge til et godt glass hvitvin eller prosecco.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 26 September 2012   Ingen Kommentarer

Ansjos med sitron


Fingermat for den som er begeistret for ansjos – og den som ikke har smakt det før!
[LES VIDERE… →]

Mandag, 10 September 2012   2 Kommentarer

Bulgursalat med reker og syltede grønnsaker



Prøv bulgur i salaten. Bulgur er en flott erstatning til ris og pasta – mer næring med flere vitaminer og mineraler, lavere glykemisk indeks og mer smak.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 24 August 2012   Ingen Kommentarer

Side 1 av 512345