Kategori — Dessert og Kaker

Jule-havregryn-godis


Dette syns jeg er en hit av noen julekaker! Enkelt og raskt å lage. Rett og slett en deilig kombinasjon; både godt og (ganske) sundt!
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 6 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Kokosmakroner



Det blir fort litt eggehviter til overs når Superkokken lager julekaker. Bruk eggehvitene! Lag marengs og lag kokosmakroner – begge deler er like enkelt. Her kommer min favorittoppskrift på kokosmakroner;

[LES VIDERE… →]

Søndag, 4 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Julemarengs med dadler


Dadler er julesaker! Passer for en søt pause med eller uten portvin i glasset. Disse kakene får du i enkelte regioner både Italia og Frankrike som julekaker, men egentlig kan du spise dem nårsomhelst og sammen med hvem-som-helst. Pass opp – marengs er lettere å lage når luftfuktigheten er lav! Som du ser – disse kunne vært mer fluffy og mindre brun, men fordi de ble laget under uværet i november, ja – så ble de slik.
[LES VIDERE… →]

Lørdag, 3 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Julebrød med masse godt i


Julebrød kan krydres og tilsettes alt hva hjertet begjærer. Fritt fra Tara Smak har jeg laget min fornorskede variant av Julekake fra Argentina. Her er Superkokkens begjær hva angår julebrød;

[LES VIDERE… →]

Fredag, 2 Desember 2011   2 Kommentarer

Dessertkake i en fei


Dette er en deilig kake som du lager i en fei. Den kan varieres i det uendelige. Her er den toppet med krem og sjokolade, men det kan like godt være is, bær eller frukt på toppen.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 1 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Julekaker


Noen kaker kan spises hele året – også disse. Av en eller annen merkelig grunn lager jeg dem kun til jul. Her er oppskriften som er både enkel, rask og som gir smakfulle småkaker.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 30 November 2011   Ingen Kommentarer

Shortbread – Skotske kjeks


Shortbread er en klassisk Skotsk kjeks som består av kun tre ingredienser og er lett å lage. Ingrediensene er smør, sukker og hvetemel.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 28 November 2011   1 Kommentar

Eplekringle – gjærbakst


Det var årets nest siste epler brukt……….. Denne eplekringlen er deilig til frokost, til kaffepausen, til te – ja, egentlig er den deilig alltid. Som det meste av gjærbakst smaker den best fersk, men dette er en stor deig og et godt tips er å putte deler av kaken i fryseren.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 2 November 2011   Ingen Kommentarer

Gulrotmuffin


Til hverdag og fest -gulrotmuffin er best.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 21 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Aprikos cookies


Gode cookies, men altfor lite aprikos – så er du glad i aprikos, ha i litt mer enn de 100 gr jeg hadde i. Uansett, disse forsvant på 1-2-3. Jeg puttet noen få i fryseren bare for å teste om de blir seige og myke istedet for sprø.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 19 Oktober 2011   1 Kommentar

Side 5 av 8« Første...34567...Siste »