Kategori — Dessert og Kaker
Påskeboller
Påskeboller er fylt med både krydder og tørket frukt – her velger du det du liker best. Bollene kan serveres hele dagen, til frokost eller til en kopp kakao i solveggen.
Onsdag, 23 April 2014 Ingen Kommentarer
Ingefærkake med grapparosiner
Ingefærkake er en ordentlig god gammeldags kake som gir varme i kroppen. Er du kjempeglad i ingefær tilsetter du bare litt mer ingefær enn oppskriften tilsier.
Fredag, 18 April 2014 Ingen Kommentarer
Italiensk riskake med smak av appelsin
Riskake lager jeg altfor sjelden. Hvorfor vet jeg ikke, for det er en smak av Italia. Kaken er lett å lage og er alltid like god. Den kan med fordel lages ferdig en dag eller to før den serveres.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 11 April 2014 Ingen Kommentarer
Sviskekake
Dette er en god gammeldags sviskekake med en bunn av kokos, ett lag med svisker, ett med gul krem og det hele toppes med krem.
Anbefales på det varmeste!
[LES VIDERE… →]
Fredag, 21 Mars 2014 Ingen Kommentarer
Fyrstekake
Fyrstekake – eller mandelkake er en lekker saftig sak som fungerer godt til både dessert og som kaffekake. Husk – du må starte med mandlene en dag eller to før kaken skal serveres.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 19 Mars 2014 Ingen Kommentarer
Prinsessekake
Prinsessekake smaker nydelig søtt og varmt på kalde dager – og alle andre dager du fyyyser på noe godt.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 12 Mars 2014 Ingen Kommentarer
Una visita alla distilleria di Mendrisio in Ticino (Svizzera)
In Ticino, a Mendrisio, a pochi chilometri dal confine con l’Italia, il Supercuoco viene introdotto all’arte della distillazione della grappa ticinese. Ma perché preferire la grappa ticinese a quella italiana? Gianni Gerosa, Giancarlo Nicora e Truls Andersen spiegano…
[LES VIDERE… →]
Mandag, 3 Mars 2014 Ingen Kommentarer
Destilleri-besøk i Ticino, Sveits
I Mendrisio i italiensktalende Ticino – noen km fra den italienske grensen – fikk Superkokken innføring i sveitsiske destilleritradisjoner og selv smake hvorfor sveitsisk grappa er å foretrekke fremfor den italienske. Hvorfor? Gianni Gerosa, Giancarlo Nicora, og Truls Andersen forklarer.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 28 Februar 2014 Ingen Kommentarer
Semifreddo med kaffesmak
Semifreddo er verken hjemmelaget iskrem eller iskake, men det er desserten alle elsker.
Ordet semifreddo er italiensk og betyr halvfrossen. I Spania har de en egen versjon av denne desserttypen, og de kaller det semifrio.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 4 September 2013 Ingen Kommentarer
Jordbær med mascarponekrem
Kombinasjonen med jordbær og mascarponekrem passer perfekt når du er sugen på noe søtt en kveld.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 6 Mai 2013 Ingen Kommentarer